ביום שני 28.1.19 גדשו מאות מגמלאי העיר את תיאטרון גבעתיים ע"ש יצחק ירון לרגל אירוע פתיחת שנת הפעילות 2019 של גימלאי העיר. באירוע נערכה הופעתו של אבי טולדנו ולהקתו ששרו להיטים מכל הזמנים והלהיבו את הקהל שהצטרף אליהם בשירה אדירה.
האירוע נערך במעמד ראש עיריית גבעתיים רן קוניק ובהשתתפות סגנית ראש העיר אור לי ניב, מחזיק תיק הגימלאים אלי הולצמן ומאות גימלאים שנהנו מכל רגע.
ראש עיריית גבעתיים רן קוניק ציין כי זה המופע הראשון לשנת 2019 לגימלאי העיר וכי השנה העירייה תערוך מגוון רחב של מופעים, אירועים ופעילויות למען כלל ציבור גימלאי וגימלאיות העיר.
מחזיק תיק הגימלאים, אלי הולצמן, הודה לראש העירייה על האימון שנתן בו כשהפקיד בידיו את התיק החשוב והבטיח לציבור הגימלאים כי עיריית גבעתיים ערה לכלל הצרכים והרצונות של ציבור הגימלאים בעיר והבטיח ייעשה כל מאמץ, להמשיך ולפתח את כלל הפעילויות למענם.