ערב שכולו גאווה

ערב שכולו גאווה
עיריית גבעתיים

במסגרת ציון אירועי הגאווה בגבעתיים, נערכה בתחילת השבוע חנוכת גינת הסובלנות והקיימות יחד עם פינת ישיבה להנצחת ניר כץ ז״ל, וביום שלישי (30.6) תושבי גבעתיים התכנסו במרכז הקהילתי בית ראשונים לערב טד מרתק, עם שלוש הרצאות קצרות של 20 דקות בנושאי קהילת הלהט"ב.

ערב שכולו גאווה
עיריית גבעתיים

המרצים הינם אנשי מקצוע בעלי ידע וניסיון רב בתחומם, אשר במהלך הערב סייעו לקהל בניפוץ סטיגמות והקניית ידע אותנטי ומעמיק בנושאים מורכבים של קהילת הלהט"ב. ד"ר חני ישראלי, פסיכולוגית קלינית, עסקה בהתנסות ובאתגרים של הורים לילדים טרנסים, עו"ד שגית ארגמן – הוט מגשרת במרכז הגישור גבעתיים ומתנדבת באגודה לזכויות הלהט"ב, התמקדה בנושא המשפחה הגאה ובכלי הגישור המסייעים בהקמת זוגיות ומשפחה להט"בית, גיא יקר, פסיכולוג חינוכי שיקומי, דיבר על סוגיות אצל בני נוער להט"ב, בהן גיבוש הזהות, סוגי משפחות הקשת הלהט"בית ובני נוער גאים בבתי הספר וד"ר גל וגנר קולסקו, מנהל המרפאה הגאה בקופת חולים כללית גן מאיר ת"א ויו"ר החברה לרפואת הלהט"ב בהסתדרות הרפואית, דן בסוגיות בתחום הבריאות אצל להט״בים.

אור-לי ניב, סגנית ראש העירייה ומחזיקת תיק הלהט"ב מציינת: "אירועי הגאווה השנה קיבלו אופי שונה בשל מגבלות הקורונה. למרות זאת ובשל חשיבות ציון שבוע הגאווה לא ויתרנו ובחרנו בפעילויות עם תוכן ומשמעות, כאלה שיש להן ערך גדול ביחס של עיריית גבעתיים בפרט, והעיר גבעתיים בכלל, לקהילה הגאה.

חנוכת גינת הסובלנות והקיימות שתהווה מקום מפגש למשפחות להט"ב, הנצחתו של ניר כץ ז״ל, שעת סיפור שכתב תושב העיר על תהליך הפונדקאות שעבר, ערב טד ובו הרצאות מפי טובי המומחים בנושאים החשובים ביותר לקהילה הגאה ועוד….

אני מאמינה שאירועי תוכן שנכנסים ללב ולראש בסופו של דבר ישיגו את המטרה לשמה אנו פועלים- הכרה, הכלה, שיווין ושיווין זכויות לכולם"!

ערב שכולו גאווה
עיריית גבעתיים

הדובדבן של הערב היה מופע סטנד אפ קורע מצחוק, עם אחד הקומיקאים המובילים והמצחיקים בתעשייה – עידן ניידיץ, שכיכב לאחרונה בתכנית "קומדי סטאר" בהנחיית צביקה הדר.

האירוע האחרון יתקיים ביום שני (6.7) בשעה 17:00 במרכז תרבות וקהילה בית ראשונים עם שעת סיפור לילדים "יום של גאווה", המספר על מצעד הגאווה בתל אביב ונפלאות המגוון והשוני הקיימים בעולמנו (מיועד לגילאי 9-4).

התוכן כי חם במקומונט גבעתיים
נשיא המדינה בועידת הנשיא למחר ישראלי משותף
״הציבור אומר ברוב עצום של 70%, שהוא מוכן להתפשר כדי...
שבוע הספורט בגבעתיים: תנועה, בריאות וקהילה לגיל השלישי
עיריית גבעתיים פותחת את שבוע הספורט ומזמינה את תושבות ותושבי...
איך מתבצע ויתור על חלק בירושה ומה חשוב לבדוק לפני שמקבלים החלטה?
מהו הליך הסתלקות מירושה? כאשר אדם מוריש עיזבון לאחר מותו, יכול...
שיטות מתקדמות לרפואה אסתטית
פיסול קו לסת   פיסול קו לסת הוא אחד מהטרנדים החמים ביותר...
שירותי הסעות מקצועיים באזור השרון
נוחות ובטיחות עם חברת הסעות בשרון חברת הסעות בשרון מציעה פתרונות...
כיצד אימון למציאת זוגיות יכול לשנות את חייך
אימון למציאת זוגיות מציאת זוגיות מאושרת היא אחת מהמטרות החשובות ביותר...
קידום פרויקט פינוי בינוי: המדריך המלא
מהו תהליך קידום פרויקט פינוי בינוי?   קידום פרויקט פינוי בינוי הוא...
התנהלות נכונה שמצמצמת מחלוקות עתידיות
מה זה “התנהלות נכונה” בהקשר של ירושה וצוואות התנהלות נכונה היא...
פירות אורגניים לחיים בריאים
פירות אורגניים לחיים בריאים היתרונות של פירות אורגניים הסיבה המרכזית והחשובה ביותר...
מדפים ממתכת: הפתרון המושלם לאחסנה
מדפים ממתכת    מדפים ממתכת הם הבחירה האידיאלית לכל מי שמחפש פתרון...
דילוג לתוכן