פתיחת מסעדה חייבת להתבצע לאחר מחשבה רבה והתנהלות נכונה. יש להקפיד על שלושה שלבים עוקבים. אפיון, הכנת תכנית עסקית ובחירת ישות ורישומה ברשויות. שמירת על כל אלו מונעת תקלות העלולות להזיק בתחילת הדרך ובהמשך. כמובן שכדאי לקבל עצות טכניות ומהותיות לגבי הנושאים החשובים בה. חברת NEW REST ניהול, ייעוץ והקמת מתחמי מזון עוסקת בתחום וניתן לקבל ממנה מידע חשוב.
פתיחת מסעדה – צעד מבורך ליזם
פתיחת מסעדה עשויה לפתוח ליזם חיים חדשים. הוא יוכל להתפרנס היטב, להצליח כלכלית ולהגיע לסיפוק ולהגשמה עצמית. יחד עם זאת, מדובר על תחום תובעני וקשה המחייב הקדשת זמן מרבית. לכן, מומלץ, איפה, ליזם להכיר את הנושא מקרוב לאחר עיסוק רב שנים בו. כך כשותף, כמנהל, כשכיר ועוד. אפיון המסעדה כולל אופייה, קהל היעד שלה, שמה, מיקומה, וכדומה. יש להכין הערכת תקציב ראשונית, לערוך רשימת חומרי גלם, להכין הון התחלתי ועוד. בשלב הבא יש להכין תכנית עסקית המספקת תמונה על נושאים פיננסיים וכלכליים. היא תכלול סעיפים אודות עלויות הקמה, הוצאות לציוד, לשיווק ופרסום, תזרים מזומנים צפוי, וכן, הכנסות ורווחים צפויים. נתונים אלו, ואחרים נוספים, יספקו תמונה שתאפשר תכנון בסיסי. יש, כמובן, לעבור לשלב הבא שהוא בחירת ישות ורישומה במס כנסה, ביטוח לאומי ומע"מ. הישויות הפופולאריות הינן עוסק מורשה וחברה בע"מ.
ייעוץ ספציפי
יעוץ ספציפי ניתן לגבי ההתנהלות המרכזית של השף והמנהל. כך לגבי בחירת התפריט, אופן כתיבתו והצגתו, הדרכה והנחיות להקמת המטבח, סוג הכלים והמכשירים הנדרשים, ספקים מוצלחים ומחירים, וכן, מידע נוסף היכול לסייע בקבלת ההחלטות. כמו כן: אופן הגשת האוכל, תחשיבי עלויות עבודה בפועל וכדומה. כל אלו יתרמו למקסם את היכולות למתן שירות מקיף הולם וטוב.
חברת ייעוץ מובילה
חברת NEW REST ניהול, ייעוץ והקמת מתחמי מזון עוסקת בתחום ומומלץ לקבל ממנה שירות מקצועי עם יחס אישי. הוא כולל ליווי ככל הנדרש כולל לאחר הפתיחה. מנהליה הינם בעלי ידע רב וניסיון עשיר המגיעים מהתעמקות בתחום, קבלת מידע חדש על כל ההתפתחויות, מתן שירותים לאורך שנים ללקוחות מגוונים ועוד.