בשעה טובה הגיע הרגע הגדול שבו אתם עומדים לפתוח מסעדה? אחרי שחיפשתם את המקום המושלם, בניתם את התקציב ויש לכם תפריט, אתם רוצים להתחיל לקנות הכול למטבח? אתם לגמרי צודקים. בסופו של דבר, הלב האמתי של המסעדה שלכם הוא המטבח, אפילו אם זה נראה שהכול קורה במתחם המסעדה עצמו. למעשה, במטבח מכינים הכול, אופים, מבשלים ומטגנים. לכן חשוב מאוד להשקיע בחלק הזה של המסעדה, כי הרעיון הוא לבנות את המטבח בצורה כזאת שהעבודה בו תהיה נוחה. לכן כדאי שתכירו את חברת ב.פ.ר שזמינה עבורכם גם באתר: bpr.co.il. החברה משווקת ציוד למסעדות וכאן תוכלו למצוא את כל מה שהמטבח של המסעדה שלכם זקוק לו.
ציוד יד ראשונה או שנייה?
זו אחת מהשאלות שתמיד עוברות בראש של מי שרוצה לפנות אל חברת ב.פ.ר ולבדוק איזה ציוד מחכה לו באתר: bpr.co.il. אפשר גם להבין מדוע. מצד אחד, זה ברור שאם נקנה ציוד מיד שנייה נשלם עליו פחות כסף. מצד שני, אם נקנה ציוד משומש, לא תמיד נוכל להיות בטוחים לכמה זמן הוא יחזיק מעמד. לכן חשוב שתבינו שזו לא שאלה כל כך פשוטה. למשל, אם תבחרו לקנות מדיח כלים משומש ומהר מאוד הוא יפסיק לעבוד, עלול להיות שלא תצאו מרוצים מהעניין. זה עלול ליצור בעיה חמורה בערב הכי עמוס במסעדה ולכן יש טעם לחשוב על רכישת ציוד חדש לחלוטין.
איזה ציוד באמת דרוש לכם?
שאלה נוספת שכדאי לכם לענות עליה, עוד לפני שאתם פונים אל חברת ב.פ.ר, היא מה בכלל דרוש לכם. האם אתם יודעים מה מטבח המסעדה שלכם צריך? זה מאוד תלוי באופי המסעדה ובתפריט שעליו החלטתם מראש. למשל, האם אתם מתכוונים להכין הרבה סלטים מסוגים שונים? במידה והתשובה היא כן, ברור שעליכם לקנות, בין היתר, מכשירים לקילוף ולחיתוך ירקות.
ההבדל בין ציוד למטבח של מסעדה ובין ציוד למטבח ביתי
עוד דבר שכדאי לקחת בחשבון לפני שאתם נכנסים לאתר: bpr.co.il ובודקים מה חברת ב.פ.ר יכולה להציע לכם, זה שמטבח של מסעדה נראה אחרת לגמרי ממה שכולנו מכירים. בבית המטבח לא חייב להיות מאובזר, בין היתר, כי כמויות הבישול קטנות. לעומת זאת, כאשר מדברים על מטבח של מסעדה, הדברים נראים אחרת. צריך ציוד מקצועי שלמעשה יוכל להקל על העבודה. לכן כדאי שתפנו עוד היום אל חברת ב.פ.ר המשווקת ציוד למסעדות. תוכלו להתייעץ עם עובדי החברה, להכין את רשימת הקניות שלכם ולרכוש את כל מה שיהפוך את מטבח המסעדה שלכם ליעיל ונוח במיוחד.