ברוכים הבאים למקומונט גבעתיים   Click to listen highlighted text! ברוכים הבאים למקומונט גבעתיים
פרסום בגוגל לעסקים
מקומונט גבעתיים – חדשות מקומיות גבעתיים
  • חדשות
  • כלכלה וצרכנות
  • נדל”ן
  • תיירות ונופש
  • תרבות ופנאי
  • אינדקס עסקים
  • זירת המומחים
  • דעות
    • העידן הכי בודד
    • רווחה וחברה
  • יצירת קשר
  • חדשות
  • כלכלה וצרכנות
  • נדל”ן
  • תיירות ונופש
  • תרבות ופנאי
  • אינדקס עסקים
  • זירת המומחים
  • דעות
    • העידן הכי בודד
    • רווחה וחברה
  • יצירת קשר
מקומונט גבעתיים – חדשות מקומיות גבעתיים
  • חדשות
  • כלכלה וצרכנות
  • נדל”ן
  • תיירות ונופש
  • תרבות ופנאי
  • אינדקס עסקים
  • זירת המומחים
  • דעות
    • העידן הכי בודד
    • רווחה וחברה
  • יצירת קשר
  • חדשות
  • כלכלה וצרכנות
  • נדל”ן
  • תיירות ונופש
  • תרבות ופנאי
  • אינדקס עסקים
  • זירת המומחים
  • דעות
    • העידן הכי בודד
    • רווחה וחברה
  • יצירת קשר
ראשי » זירת המומחים » במקום ניתוחים פלסטיים: טיפולים אסתטיים

במקום ניתוחים פלסטיים: טיפולים אסתטיים

6 באוגוסט 2019

הניתוחים הפלסטיים היו פעם נפוצים הרבה יותר, לפחות בקרב נשים שרצו להעלים את הקמטים או להעלים את השומן מהגוף. היום כבר ברור לחלוטין שאין צורך בהליך פולשני שמחייב תקופת החלמה לא פשוטה. עם הטכנולוגיה המתקדמת והטיפול הנכון, כולנו יכולות להיראות צעירות ומתוחות יותר גם בלי לעבור דרך סכין המנתחים. כיצד? על ידי פניה אל אורכידאה, כמובן!

במקום ניתוחים פלסטיים: טיפולים אסתטיים

הטיפולים שמשנים את כללי המשחק

היו ימים שבהם היינו זקוקים למנתח פלסטי עם איזמל וחומרי הרדמה כדי לשדרג את המראה שלנו. בין אם רצינו למתוח מעט את הפנים ובין אם ייחלנו לצמצום היקפים, המשימה הזו הייתה מורכבת ויקרה, ותהליך ההחלמה היה ארוך ומייגע. היום התמונה הזו שונה לחלוטין בזכות שורה של טיפולים קוסמטיים שחוסכים לנו את כל הדילמות והלבטים, ובעיקר את הצורך בהליך פולשני עם תקופת התאוששות. במכון היופי אורכידאה מבינים את הצורך בטיפול יעיל, מדויק ופשוט יותר – וזה בדיוק מה שמאפיין את מגוון הטיפולים הרחב במכון.

מתיחת פנים – הדור הבא

בין הניתוחים הפופולריים יותר אפשר בוודאי למנות את מתיחת הפנים. נשים שרצו להעלים כמה שנים מגילן ולהיראות צעירות יותר מיהרו למנתחים הפלסטיים כדי למצוא פתרונות מתאימים. אלא שהיום ניתן לבצע מתיחת פנים ללא ניתוח וכמובן – ללא הסיכונים הנלווים אליו. הטכנולוגיה החדשנית מבוססת על גלי אולטרסאונד שמסייעים במתיחת הפנים ובהעלמת הקמטים. התוצאה שמתקבלת מרשימה בהחלט, ובניגוד להליכים פולשניים קלאסיים, היא לא מלווה בכאבים או בהחלמה מיוחדת.

איך מצרים את ההיקפים?

דיאטות וספורט, תרגילי חיטוב ושיעורי פילאטיס – כל אלה רק דוגמאות לדרכים שבהן אנחנו מנסות לצמצם את ההיקפים, בעיקר באזור הבטן. הבעיה מתחילה כשהתהליך הזה דורש סבלנות ומוטיבציה, אבל גם לזה יש היום פתרון נוח ויעיל יותר. טכנולוגיות חדשנות מאפשרות לבצע הצרת היקפים בבטן, חלקן מבוססות על לייזר, אחרות על אולטרסאונד או על עיסוי באמצעות חום. מה שמשותף לכל השיטות הללו הוא כלל אחד מרכזי: אלה טיפולים שאינם פולשניים וחשוב לא פחות מכך, הם לא מלווים בכאב.

מה עושים עם הצלוליט?

הצלוליט הוא שומן שהגוף שלנו מתקשה לפרק, ואם נודה באמת – הוא מוכר היטב לא רק לנשים בעלות משקל עודף, אלא גם לנשים רזות. היום טיפול בצלוליט מתבצע באמצעות טכנולוגיה מיוחדת שמבצעת למעשה ואקום ומספקת מענה לצלוליט שמצטבר באזורים שונים בגוף. גם הטיפול הזה מוצע במכון היופי אורכידאה, ונשים רבות כבר מכירות את היתרונות האדירים שלו, ואת ההשפעה העצומה שלו על האסתטיקה. כדי לקבל פרטים נוספים על מגוון הטיפולים את מוזמנת ליצור קשר בטלפון 072-3954002‏.

« פוסט קודם
פוסט הבא »
‏קבוצת מקומונט‏
בתי חולים
מרפאות וקופות חולים
בתי מרקחת
ייעוץ הכוונה וסיוע
גני ילדים
בתי ספר יסודיים
מרכזים קהילתיים ומועדונים
חוגי המתנ"ס
קווי תחבורה ומוניות
חברת החשמל
בנקים
דואר
מקוואות
ספריות

קבוצת מקומונט

כל הזכויות שמורות לקבוצת מקומונט. אין לעשות שימוש בחומרים המפורסמים באתר ללא אישור בכתב מבעלי האתר.

תגיות
אדי אלון אומנות איכות הסביבה אינטרנט בחירות 2013 בחירות גבעתיים בחירות רמת גן ביטחון ופלילים בריכה המלצת rgcity זכויות בעלי חיים חדשות הבידור חדשות הגמלאים ברמת גן חדשות הנוער חדשות הספורט חדשות העיר חדשות הציבור הדתי חדשות חברה חדשות חינוך גבעתיים חדשות חינוך ר"ג חדשות ילדים חדשות כלכלה חדשות פינת החי טור אישי:אורי שאבי טור אישי:ד"ר אבי ליליאן טור אישי:ד"ר סמדר טל טור אישי:משה שכטר טור אישי תנועת הירוקים טיולים וטבע כדורגל כדורסל מוסיקה ומחול נדל''ן ספרים עיריית גבעתיים פינת האימוץ פינת הקאוצ'ינג: נפתלי סדן צרכנות רכילות רן קוניק תושבים כותבים תחבורה תנועות הנוער תערוכות הרצאות ואירועים תרבות
אתרי קבוצת מקומונט: | מקומונט גבעתיים | מקומונט ירושלים | מקומונט חיפה והקריות | מקומונט באר שבע והדרום | חדשות הגליל | חדשות השרון | חדשות רמלה לוד | חדשות חיפה באינטרנט | חדשות תל אביב והסביבה
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
Click to listen highlighted text!