
המאכל הלאומי של תל אביב
טרנד האוכל האסיאתי נכנס חזק לאופנת האוכל בארץ בשנים האחרונות, והסושי בפרט הפך למאכל היפני האהוב והמוכר ביותר בתל אביב. מדובר בתופעה קולינרית מעניינת שמביאה לידי ביטוי השפעה של תרבות המזרח על המערב. המטבח היפני הפך להיות אחד הספקים העיקריים של הסועד הישראלי, ואולי אפילו לספק הראשי שלו. ישראלים רבים שנחשפו למאכלים האסיאתיים השונים התאהבו בהם מהרגע הראשון, ובצדק.
בהתאם לכך, המסעדות האסיאתיות נפתחות בזו אחר זו, דוכנים שמוכרים מאכלים יפניים ניתן למצוא בכל רחוב ופינה, ואפילו בחתונות ובאירועים משפחתיים האוכל האסיאתי הופך להיות מסמר הערב.
כמה שזה בריא
החדשות הטובות הן שהאוכל האסיאתי הוא לא רק טעים מאוד, אלא גם בריא מאוד. מסעדה אסיאתית בתל אביב הן לא רק פינוק לחיך ולבטן, אלא גם לבריאות שלכם, כי ברוב המסעדות תוכלו למצוא מגוון מנות בריאותיות, חלקן טבעוניות, בהתאם למה שתבקשו.
למה אנחנו כל כך אוהבים סושי? הסושי הוא בסך הכל מאכל טעים, בריא ומשביע. מדובר בשילוב לא מסובך במיוחד, אך טעים להפליא, שכולל דג נא עטוף באצות מאכל, בשילוב ירקות לפי בחירתכם. אם אתם צמחוניים, את הדג הנא אפשר להחליף בחביתה או במאכלים אחרים, ולכן הסושי התמקם בפסגת הטעמים גם אצל הצמחוניים.
מסעדה אסיאתית בתל אביב תציע לכם מגוון של קומבינציות סושי, נודלס, פא תאי ותפריט שלם הכולל אוכל אסיאתי טעים במיוחד. עצם העובדה כי מדובר במאכל שהוא לרוב בריא, טעים מאוד ומשביע, בצירוף המחיר האטרקטיבי, הופך את האוכל האסיאתי למצרך מבוקש בכל מפגש ואירוע. עשינו לכם חשק? קדימה, גשו למסעדה האסיאתית הקרוב לביתכם והזמינו לכם איזה רול מפנק. בתיאבון!