עיריית גבעתיים תרמה כוורות דבורים לעיריית קריית אונו, לשם פעילות חינוכית והסברה על חשיבות הזן לשמירה על הסביבה


הפנינג ט"ו בשבט, שכבר הפך להיות מסורת עירונית ונערך בחודש פברואר האחרון ע"י היחידה לקיימות ואיכות הסביבה באגף שפ"ע, עמד בסימן היעלמותן המסוכנת של הדבורים בעולם והעלאת המודעות לנושא.
באירוע בין היתר, בנו ילדי גבעתיים כוורות דבורים בהדרכתו של הדבוראי, יוסי אוד. ביום רביעי (10.6) נתרמו הכוורות מעיריית גבעתיים לעיריית קריית אונו. הכוורות יוצבו בגינה קהילתית בעיר, במטרה להוות חלק מפעילות הגינה ושימוש לפעילות חינוכית על חשיבותן של הדבורים למערכת האקולוגית.
אביעד מנשה, מחזיק תיק איכות הסביבה מציין כי: "היעלמות הדבורים מכדור הארץ היא אחד מהמשברים העולמיים הרבים שאיתם אנו מתמודדים. שמחנו לתרום את הכוורות לקריית אונו ואנו מקווים שהדבר יגביר את המודעות לנושא. אנחנו גם מאמינים ביצירת שיתופי פעולה חדשים, למידה והפרייה הדדית בין רשויות וקהילות לטובת התושבים – ונמשיך לפעול כך".