ביום רביעי 26.2 המוני משפחות מיוחדות מילאו את אולם הספורט בבית ספר אמונים לכבוד אירוע יום המשפחה, המשפחות הינם הורים לילדים ובוגרים עם צרכים מיוחדים.

לצורך ביצוע נגישות לכלל המשתתפים, חולקו בכניסה אוזניות לוויסות הרעש. האירוע כלל יריד אוכל קהילתי, בו כל משפחה הביאה כיבוד קל, כאשר שיאו של האירוע היה הופעה אינטראקטיבית מיוחדת במינה, של אמן הביט- בוקס והאקפלה "איסאטו", המופיע גם בהרכב ה "ווקה פיפל".
"איסאטו" מפיק באמצעות קולו צלילי תופים, חצוצרות, גיטרה בס ועוד, ואף מצליח לשיר תוך כדי יצירת הקצב. האומן שידרג את החוויה, באמצעות שימוש באמצעים לא שגרתיים כמו מכשירי הקלטה, אפקטים מגוונים ושיתוף הקהל ביצירת מקצבים ושירים.
רן קוניק, ראש העירייה ברך את המשפחות: "מרגש לראות כיצד קהילת המשפחות המיוחדות מתגבשת ומתרחבת עם הזמן. אנו בעיר גבעתיים רואים חשיבות רבה בשיפור המענים למען הקהילה, ולכן אנו פועלים כעת לפתיחת מרכז חדש עבור המשפחות המיוחדות, אשר ייתן מענה רחב לצרכי אוכלוסיית הצרכים המיוחדים והוריהם".
