שבת בינונית לכדורגל ברמת גן לאחר תבוסה של הכח רמת גן לבאר שבע 3:0.
מי שהצילו את המצב רוח היו שחקני הפועל רמת גן שניצחו את עירוני רמה"ש בתוצאה 1:0 והשיגו ניצחון בכורה העונה.
הכח ר"ג-הפועל באר שבע:3:0
שחקני היורדת מליגת העל סידרו למועמדת ראשית לעלייה לליגת העל ולבעלים אלונה ברקת ניצחון ראשון העונה.
בדקה הרביעית עוד היה נדמה שהמשחק יזרום לכיוון הספארי עם החמצה ברחבה של ברק בדש שהגיע לרמת גן מבני יהודה בליגת העל אבל מספר דקות לאחר מכן כבר קבע הזר הבאר שבעי אינסופיה שער יתרון לקבוצתו ומאז (דקה 8)נראתה רק קבוצה אחת במגרש.
בדקה ה-44 הכפיל אינסופיה את מצבת שעריו לאחר כדור עומק מצוין ומעקף של שוער הכח.
בדקה ה-74 חטף אופיר עזו צהוב שני והורחק מהמשחק כאשר בדקה ה-90 קינח דודו פלס בשער שלישי והותיר את שחקני ומאמני הכח עם תבוסה כואבת.
הפועל ב"ש: אסי רחמים, אביתר אילוז, אבי פרנקו, יניב אלול, יניב איפרגן, דודי פדלון, דודו בן-שושן (אילן בכר, 53), צ'סאוו אינסופיה, אסי משיח, אורן ניסים, אופיר חיים (יובאנוביץ', 69).
הכח עמידר ר"ג: יהב יולזרי, בני חדד (חיים פונטרמלי, 9), ישראל ראש, אסי דומב, ליאור ראובן, תומר אליהו, ברק בדש, דודי ליברמן,ג'ייסון דוס סנטוס, אופיר עזו, עומר רפס.
הפועל ר"ג:עירוני רמה"ש:0:1
הפועל רמת גן חנכה את המשחק הראשון בבית העונה עם נצחון חשוב 1:0 על רמה"ש שניצחה הבשבוע שעבר את הפועל פתח תקווה.
רמת גן פתחה טוב ובדקה ה-35 עלתה ליתרון לאחר דאבל פס מרשים בין אופיר חלאווני לתמיר בן עמי כשזה האחרון מפציץ את שערו של קורצקי וכובש את הראשון של קבוצתו העונה.
במחצית השנייה השתפרה הפועל והגיעה למצבים רבים אותם החמיצו שחקניה ברשלנות רבה.
סייע לאכזבה השופט מנשה משיח שפסל שער נגיחה חוקי לחלוטין של צ'קאנה.
למרות ההחמצות הרבות והרחקתו של לוי בצהוב שני בדקה ה-90 יכולה רמת גן להיות מרוצה מניצחונה הראשון העונה מה גם שאם תמשיך הקבוצה להגע למצבים לא סביר שמפציצים כמו דאטורו, צ'קאנה וחלוואני ימשיכו להחמיץ.