בשנתיים האחרונות נמצאת בעיצומה בניית בניין מגורים רב קומות ברחוב נתן 11-13.
תושבי הרחוב פנו למערכת rgcity בטענה כי הנהלת אתר הבנייה פוגעת בתשתיות במקום וגורמת סבל רב לתושבים.
לטענת התושבים החליטו הבנאים להרכיב צינור מיוחד שמטרתו לאסוף את מי הגשמים שמתנקזים מרחובות אשל וקריניצי, אשר ממוקמים על המדרון, גבוה יותר מרחוב נתן וזאת על מנת למנוע שיטפונות והצפות באתר הבנייה.
הצינור המאולתר עוקף את כל שטח האתר ומסתיים בשפיכת מי הגשמים ברחוב נתן 15.
מצבם של תושבי הרחוב הורע עוד יותר בעקבות הגשם שירד ביום שישי האחרון (4.1.08) כאשר בעקבות השטפונות וזרם המים החזק נפער בור בעומק כחצי מטר באמצע המדרכה, הגורם לבעיות רבות.
לטענת תושבי המקום קיימת סכנה כי המים הנאגרים בבור בשכבות החול מתחת למדרכה והכביש גורמים לכך כי חלקים מהכביש נמצאים בסכנת התמוטטות אל תוך הבור.
גם עשרות ילדי המקום הצועדים ברחוב נתן בדרכם לבית ספר יהל"ם ולתיכון אורה נאלצים להסתכן ולרדת מהמדרכה לכביש על מנת לעקוף את הבור.
דוברת העירייה הלית קפאח שי מסרה לכתב Rgcity כי:"מאז הגשת התלונה לפני מספר ימים עיריית רמת-גן טיפלה ומטפלת בהפרעה המדוברת, עד כה המדרכה הוסדרה על ידי הקבלן והבור מולא ונסתם, בנוסף לכך אנו פועלים למתן פתרון ארוך טווח עד להתקנת קו התיעול המתוכנן שיבוצע ע"י העירייה בתיאום עם הקבלן בהתאם לשלבי הבניה".
ל. תושבת הרחוב טוענת כי לא מובן לה איך העירייה מאשרת לצינור פיראטי לזרום למדרכה וכי למרות שהבור נאטם עדיין קיימת סכנה לקריסת הכביש לאור עוצמת המים הזורמים, אני מצפה שמחלקת ההנדסה תדאג לפתרון הנדסאי קבוע לדבר.
במערכת מבטיחים לעקוב.