כחלק משורת היוזמות בגבעתיים לתמיכה בתושבי שדרות, אירח השבוע בי"ס ברנר בגבעתיים את תלמידי בית הספר אלון משדרות.
למשך יום אחד נחו הילדים משגרת החיים הלא פשוטה בשדרות ונהנו משורה של פעילויות היכרות וספורט עם חבריהם מגבעתיים כדוגמת משחקים קבוצתיים, כושר גופני ומשחקי כדור, כשבסיום היום התנהל משחק כדורגל ידידותי.
מנהלת בית הספר ברנר אביטל מרגלית מספרת כי שיתוף הפעולה עם בית הספר אלון משדרות נוצר כתוצאה מהרצון של הצוות החינוכי בברנר לאפשר יום שקט לתלמידים משדרות, שאינם יכולים לצאת ולשחק בחוץ בשל ירי הקסאמים. הנהלת בית הספר מציינת גם את ההתגייסות של ועד הורי בית הספר, אשר הצליחו להשיג הסעות וארוחת צהרים בחינם לילדים.
תלמידי ברנר התרגשו וסיכמו: "הם ילדים כמונו, חבל שהם לא יכולים לשחק גם בחופשיות". עם תום האירוע, החליפו התלמידים כתובות דואר אלקטרוני ואיי-סי-קיו והצהירו שימשיכו להיות בקשר עוד תקופה ארוכה.