פרסום בגוגל לעסקים
מקומונט גבעתיים – חדשות מקומיות גבעתיים
  • חדשות
  • כלכלה וצרכנות
  • נדל”ן
  • תיירות ונופש
  • תרבות ופנאי
  • אינדקס עסקים
  • זירת המומחים
  • דעות
    • העידן הכי בודד
    • רווחה וחברה
  • יצירת קשר
  • חדשות
  • כלכלה וצרכנות
  • נדל”ן
  • תיירות ונופש
  • תרבות ופנאי
  • אינדקס עסקים
  • זירת המומחים
  • דעות
    • העידן הכי בודד
    • רווחה וחברה
  • יצירת קשר
מקומונט גבעתיים – חדשות מקומיות גבעתיים
  • חדשות
  • כלכלה וצרכנות
  • נדל”ן
  • תיירות ונופש
  • תרבות ופנאי
  • אינדקס עסקים
  • זירת המומחים
  • דעות
    • העידן הכי בודד
    • רווחה וחברה
  • יצירת קשר
  • חדשות
  • כלכלה וצרכנות
  • נדל”ן
  • תיירות ונופש
  • תרבות ופנאי
  • אינדקס עסקים
  • זירת המומחים
  • דעות
    • העידן הכי בודד
    • רווחה וחברה
  • יצירת קשר
ראשי » נדל"ן » כך תבחר את פרויקט המגורים המתאים לך במרכז

כך תבחר את פרויקט המגורים המתאים לך במרכז

עידן הראל 12 בדצמבר 2015

מגורים במרכז קוסמים לרבים בשל הפוטנציאל הגבוה שנמצא באזור. ישנם לא מעט שיקולים שמשפיעים על הבחירה ויש לתת את הדעת על כולם, בהתחשב בעובדה שמדובר בהשקעה לכמה שנים טובות, אולי אפילו לכל החיים. אז איך תבחרו את פרויקט המגורים המתאים ביותר במרכז?

הלב במרכז

המונח מרכז הארץ מתייחס היום לשטח די נרחב של ערים ושכונות. הגבולות מטשטשים ובעצם כל גוש דן הוא מרכז אחד גדול.

בחירת אזור המגורים מושפעת משיקולים רבים, כשהבולטים שבהם הם קרבה למקום העבודה, או לפחות לצירי תנועה ראשיים שקל להגיע באמצעותם לעבודה, קרבה למרכזים מסחריים, לבתי ספר וגנים וגם, כימיה וזיקה אל העיר או האזור בו תרצו לקבוע את ביתכם.

משפחות צעירות ישימו את הדגש על אזור שהוא נעים, שקט וקרוב לבתי ספר וגנים. לא רק זאת, הם יחפשו את האופי הייחודי של האזור, שיציע גם מוסדות לימוד בלתי קונבנציונליים, כמו בתי ספר פרטים, גנים ייחודיים וכדומה.

במקרים כאלו החיפוש יכול להתמקד בערים כמו רמת גן, פלורליסטיות, בצבעוניות וייחודיות מבחינת הקונספט החינוכי. בעיר זו פועלים בתי ספר מיוחדים כמו הדמוקרטי, דו לשוני ואחרים, והאזור מבטיח מגורים בסביבה יוצא דופן הן מבחינת הנופים, הן מבחינת האוכלוסייה האיכותית.

פרויקט לדוגמה שמתאים למשפחות עם ילדים הוא פרוייקט SOHO ברמת גן, הנבנה ברחוב שקט ופנימי, רחוב וכטנגוב בעיר, בסמיכות למרכזים אטרקטיביים ועם גישה נוחה למוסדות החינוך בעיר.

זוגות צעירים, או צעירים בורחם שמבקשים  לחוש את ההוויה התל אביבית וליהנות מאיכות חיים ייחודית ושונה יוכלו אף הם לבחור במגורים בפרויקט סוהו, שמציע חוויית מגורים איכותית לצד מרכזים שוקקים, כמו חצרות יפו או מתחם התחנה, ומספיק קרובים לתל אביב עצמה, כדי להרגיש חלק מהסצנה התל אביבית.

שיקולים נוספים בבחירת פרויקט המגורים הוא מה הפוטנציאל שלו להשביח את עצמו. יכול להיות שבעוד מספר שנים תרצו להתקדם לבית אחר, גדול יותר ולמכור את הנכס שבבעולתכם. במצב כזה חשוב להבין את פוטנציאל הצמיחה, הביקוש והבנייה המתקיימת באזור המגורים, נתונים שמעידים על המיקום האסטרטגי של נכס שרכשתם ועל עליית הערך שלו.

חוויית מגורים איכותית

שיקולים חשובים נוספים הם גישה נוחה לצירי תנועה מרכזיים, זאת בהנחה ומקום העבודה שלכם אינו מצוי בסמיכות לאזור המגורים. זהו נתון שחשוב לבדוק אותו היטב, אפילו מעשית, בשעות עומס, כדי למדוד את זמן הנסיעה הנדרש לכם להגיע לעבודה.

חשוב לזכור כי אם בחרתם לרכוש נכס במרכז, בערים כמו תל אביב, יפו, או רמת גן, עם תום בניית הרכבת הקלה תוכלו ליהנות מאמצעי תחבורה נוסף, יעיל ונוח.

אזורים בהם ניכר פיתוח מואץ של בנייה ועשייה, לאו דווקא של בנייני מגורים אלא גם של משרדים, עסקים ומתחמי בילוי, מעיד על הפיכת המקום בתוך זמן קצר למבוקש מאד.

יש לא מעט שיקולים שמכריעים ת הבחירה במגורים במרכז. חשוב לבדוק את כולם וגם להקשיב ללב ולתחושות הבטן, שאומרים לכם מה הנטייה שלהם והיכן תוכלו לדמיין את עצמכם תוקעים יתד ובונים לעצמכם את בית החלומות.

 

נדל''ן
« פוסט קודם
פוסט הבא »
‏קבוצת מקומונט‏

חנות 28 מטר להשכרה בשדרות ירושלים 1, רמת גן.

חנות 28 מטר להשכרה בשדרות ירושלים 1, רמת גן.
תקרה גבוהה, חלל אחד.
נייד: 053-3386813
לאה.

פרשת השבוע: פרשת בא
כניסה:
יציאה:
תל אביב
16:45
17:43
ירושלים
16:22
17:42
חיפה
16:43
17:41
באר שבע
16:47
17:44
בתי חולים
מרפאות וקופות חולים
בתי מרקחת
ייעוץ הכוונה וסיוע
גני ילדים
בתי ספר יסודיים
מרכזים קהילתיים ומועדונים
חוגי המתנ"ס
קווי תחבורה ומוניות
חברת החשמל
בנקים
דואר
מקוואות
ספריות

קבוצת מקומונט

כל הזכויות שמורות לקבוצת מקומונט. אין לעשות שימוש בחומרים המפורסמים באתר ללא אישור בכתב מבעלי האתר.

תגיות
אדי אלון אומנות איכות הסביבה אינטרנט בחירות 2013 בחירות גבעתיים בחירות רמת גן ביטחון ופלילים בריכה המלצת rgcity זכויות בעלי חיים חדשות הבידור חדשות הגמלאים ברמת גן חדשות הנוער חדשות הספורט חדשות העיר חדשות הציבור הדתי חדשות חברה חדשות חינוך גבעתיים חדשות חינוך ר"ג חדשות ילדים חדשות כלכלה חדשות פינת החי טור אישי:אורי שאבי טור אישי:ד"ר אבי ליליאן טור אישי:ד"ר סמדר טל טור אישי:משה שכטר טור אישי תנועת הירוקים טיולים וטבע כדורגל כדורסל מוסיקה ומחול נדל''ן ספרים עיריית גבעתיים פינת האימוץ פינת הקאוצ'ינג: נפתלי סדן צרכנות רכילות רן קוניק תושבים כותבים תחבורה תנועות הנוער תערוכות הרצאות ואירועים תרבות
אתרי קבוצת מקומונט: | מקומונט גבעתיים | מקומונט ירושלים | מקומונט חיפה והקריות | מקומונט באר שבע והדרום | חדשות הגליל | חדשות השרון | חדשות רמלה לוד | חדשות חיפה באינטרנט | חדשות תל אביב והסביבה
גלילה לראש העמוד
דלג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס