ברוכים הבאים למקומונט גבעתיים   Click to listen highlighted text! ברוכים הבאים למקומונט גבעתיים
פרסום בגוגל לעסקים
מקומונט גבעתיים – חדשות מקומיות גבעתיים
  • חדשות
  • כלכלה וצרכנות
  • נדל”ן
  • תיירות ונופש
  • תרבות ופנאי
  • אינדקס עסקים
  • זירת המומחים
  • דעות
    • העידן הכי בודד
    • רווחה וחברה
  • יצירת קשר
  • חדשות
  • כלכלה וצרכנות
  • נדל”ן
  • תיירות ונופש
  • תרבות ופנאי
  • אינדקס עסקים
  • זירת המומחים
  • דעות
    • העידן הכי בודד
    • רווחה וחברה
  • יצירת קשר
מקומונט גבעתיים – חדשות מקומיות גבעתיים
  • חדשות
  • כלכלה וצרכנות
  • נדל”ן
  • תיירות ונופש
  • תרבות ופנאי
  • אינדקס עסקים
  • זירת המומחים
  • דעות
    • העידן הכי בודד
    • רווחה וחברה
  • יצירת קשר
  • חדשות
  • כלכלה וצרכנות
  • נדל”ן
  • תיירות ונופש
  • תרבות ופנאי
  • אינדקס עסקים
  • זירת המומחים
  • דעות
    • העידן הכי בודד
    • רווחה וחברה
  • יצירת קשר
ראשי » זירת המומחים » כשיש בעיה בחשמל

כשיש בעיה בחשמל

6 במאי 2018

בחיים המודרניים שרובנו מנהלים, חשוב לוודא כי יש אספקת חשמל תקינה לבתים הפרטיים ולבתי העסק. איננו מבינים עד כמה אנחנו תלויים בחשמל עד שמתגלה תקלה כלשהי באספקתו. או אז הכאוס מתחיל: עובדים עצבניים מתקשרים תכופות לחברת החשמל כי המחשבים הנייחים שלהם יצאו מכלל פעולה, ובני בית עומדים חסרי אונים אל מול התנור או המזגן שצריכים לחמם אותם בחורף הקר. למרבה המזל, חשמלאים מקצועיים זמינים בכל עת כדי להציל את המצב.

מהן תקלות חשמל שעמן מתמודד החשמלאי

חשמלאי בכפר סבא או בכל עיר אחרת עשוי להתמודד עם מגוון רחב של תקלות הפוקדות את המשרדים ובעלי הבתים. אלה רק חלק מבין התקלות שכדאי להכיר:

  • בעיית הארקה – בתים ישנים רבים סובלים מהארקה בלתי תקינה בביתם, כלומר מחיבור בלתי נכון בין גופים חשמליים לאדמה. מצב זה עלול להוביל לסכנת התחשמלות ולפגיעות קשות. משום כך, לפני שאתם נכנסים לבית חדש, חשוב להזמין חשמלאי מקצועי ולוודא כי ההארקה בוצעה כראוי.
  • קצר חשמלי – הפסקות חשמל, שריפות או התפוצצות – כל אלה יכולות להיגרם כתוצאה מקצר החשמלי. הקצר מתרחש בשעה ששני מוליכי חשמל נפגשים בפתאומיות, לדוגמה, חוטי חשמל קרועים אשר נגעו זה בזה לאחר שעץ נפל על עמודי החשמל. כמו כן, קיימות סיבות רבות נוספות שעלולות לגרום לקצרים דוגמת הצטברות על הבידוד החשמלי עלולה לפגוע בבידוד, הדלקה של מכשירים חשמליים רבים בו זמנית הגורמת להתחממות המוליכים או חיבורים חשמליים רופפים. החשמלאי מאתר את הקצרים ומתקן אותם.
  • החלפת לוחות חשמל – לעיתים יש צורך להחליף את לוח החשמל המותקן על פי רוב בתוך ארון החשמל במסדרון. הלוח נוטה להיהרס מסיבות רבות דוגמת עומס יתר המוביל לשריפה של הפיוזים או נזקי קורוזיה. רק חשמלאי מקצועי יכול לטפל בבעיה.
  • עוברים שיפוצים בבית – כאשר מבצעים שיפוצים בתוך הבית מגלים לא אחת שיש צורך להוסיף נקודות חשמל בתוך הבית, בין אם כדי להוסיף גופי תאורה ובין אם במטרה להתקין פעמון לדלת. חשמלאים מיומנים יכולים לבצע את העבודה בקלות.

גונבים לכם את החשמל?

חשמלאי ברמת השרון יכול לסייע לכם לאתר תופעה פלילית אך לא נדירה של גניבת חשמל. ניתן לבצע את המזימה הזו בכמה דרכים. דרך אחת היא להתחבר לתשתית חשמל חיצונית. דרך נוספת היא לחבל במונה החשמל, כך שהוא יזייף את התוצאות. כך או אחרת, החשמלאי יכול להביא לכם את הראיות כנגד החשוד. ראיות שישמשו במשטרה או בבית המשפט.

לא מתקנים לבד!

לא אחת מעוניינים האנשים “לחסוך” בכסף ולנסות ולתקן בעיות חשמל בעצמם, במקום להזמין חשמלאי בגבעתיים. חשוב להבין שלא כל בעיה ניתן לפתור באמצעות הרמת השאלטר שנפל, ולכן כשיש ספק – אין ספק. אם נתקלתם בבעיה באספקת הזרם החשמלי בבתים או שאתם חשים בריח שרוף העולה מארון החשמל, אל תהססו לקרוא למקצוען. חברת סניטרוניקס שמש חשמל מציעה מגוון רחב של תיקונים איכותיים ללקוחותיה. התקשרו 052-6415354.

 

« פוסט קודם
פוסט הבא »
‏קבוצת מקומונט‏
בתי חולים
מרפאות וקופות חולים
בתי מרקחת
ייעוץ הכוונה וסיוע
גני ילדים
בתי ספר יסודיים
מרכזים קהילתיים ומועדונים
חוגי המתנ"ס
קווי תחבורה ומוניות
חברת החשמל
בנקים
דואר
מקוואות
ספריות

קבוצת מקומונט

כל הזכויות שמורות לקבוצת מקומונט. אין לעשות שימוש בחומרים המפורסמים באתר ללא אישור בכתב מבעלי האתר.

תגיות
אדי אלון אומנות איכות הסביבה אינטרנט בחירות 2013 בחירות גבעתיים בחירות רמת גן ביטחון ופלילים בריכה המלצת rgcity זכויות בעלי חיים חדשות הבידור חדשות הגמלאים ברמת גן חדשות הנוער חדשות הספורט חדשות העיר חדשות הציבור הדתי חדשות חברה חדשות חינוך גבעתיים חדשות חינוך ר"ג חדשות ילדים חדשות כלכלה חדשות פינת החי טור אישי:אורי שאבי טור אישי:ד"ר אבי ליליאן טור אישי:ד"ר סמדר טל טור אישי:משה שכטר טור אישי תנועת הירוקים טיולים וטבע כדורגל כדורסל מוסיקה ומחול נדל''ן ספרים עיריית גבעתיים פינת האימוץ פינת הקאוצ'ינג: נפתלי סדן צרכנות רכילות רן קוניק תושבים כותבים תחבורה תנועות הנוער תערוכות הרצאות ואירועים תרבות
אתרי קבוצת מקומונט: | מקומונט גבעתיים | מקומונט ירושלים | מקומונט חיפה והקריות | מקומונט באר שבע והדרום | חדשות הגליל | חדשות השרון | חדשות רמלה לוד | חדשות חיפה באינטרנט | חדשות תל אביב והסביבה
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
Click to listen highlighted text!