Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

לגור בדירה – להרגיש בבית

לגור בדירה – להרגיש בבית

מדור הצעירים של עיריית גבעתיים ממשיך בסדרת הרצאות ברחבי הברים בעיר, והפעם: "עיצוב דירה שכורה בטאצ' אישי"

לגור בדירה - להרגיש בבית

במציאות הישראלית, לרבים מהצעירים לא מתאפשר לרכוש דירה. אז מה עושים עד להגשמת "החלום"? נכון, שוכרים. חלקן של הדירות הן במצב רעוע, וחלקן מעוצבות וחדישות, הכל שאלה של תקציב כמובן, כמו גם הגישה של בעלי הדירה.

כך או כך, ישנם אתגרים עמם כל שוכר מתמודד בדרך לעיצוב בית חמים ונעים. אז מה עושים כשהדירה ששכרנו לא ממש מעוצבת לטעמנו? כשעיטורי המקלחת הן לא בדיוק הסגנון העיצובי שלנו, והנישה במרפסת לא פונקציונלית לצרכים שלנו.

מדור הצעירים של עיריית גבעתיים, יקיים הרצאה בסוגיה שמעסיקה שוכרי דירות צעירים רבים, תחת הכותרת: "להרגיש בבית: עיצוב דירה שכורה בטאצ' אישי". את ההרצאה תיתן מעצבת הפנים בר אילוטוביץ, מפתחת "תורת השלבים" לדירות שכורות, שתשרטט בדרך קלה וברורה את כל השלבים בדרך לעיצוב דירה שכורה-זכורה; ובין השאר, תתייחס גם לסוגיות כגון: איך מטפלים בחלקים הקבועים בדירה, ממה צריך להיזהר ובמה שווה להשקיע.

לדברי שי שנקמן, מנהל מדור הצעירים בעיריית גבעתיים: "אוכלוסיית הצעירים שוכרי הדירות שותפים להתלבטויות כגון: להשקיע כסף וזמן בעיצוב- או לוותר? לעשות שינויים או להסתדר עם מה שיש? ולצד התלבטויות, לא חסרים גם תירוצים: 'למה לשנות, הרי מתישהו ממילא נעבור', 'זו גם ככה לא הדירה שלי', וכו'. מטרת ההרצאה היא לשנות את הגישה הרווחת כלפי דירות שכורות, וללמוד איך בעזרת שינויים עיצוביים וקוסמטיים כאלה ואחרים, נוכל להקיף את עצמנו בדברים שאנחנו אוהבים, ולהרגיש בבית במקום שאנחנו חיים בו; ולהפסיק להתייחס לדירה כקורת גג ותו לו."

 

יום שלישי, 8.1.2019, החל מ-20:00 בפרגולה בר (כצנלסון 52, גבעתיים). ההשתתפות אינה כרוכה בתשלום, אולם נדרשת הרשמה מראש בעמוד הפייסבוק "צעירים וצעירות גבעתיים"

התוכן כי חם במקומונט גבעתיים
טכנולוגיה חדשנית בתחום ניקיון רחובות וכבישים לראשונה בגבעתיים
גבעתיים מתחדשת בטכנולוגיה חדשנית בתחום ניקיון הרחובות ונראות פני העיר. פיילוט...
לשדרג את אופן הבישול בבית
לשדרג את אופן הבישול בבית
אחת מן הדרכים המושלמות והטובות ביותר לשדרג את מראה המטבח...
וילונות המותאמים למשרדים
וילון משרדי הוא בעל תפקיד חשוב ביצירת סביבת עבודה מקצועית...
נכסים שכדאי להשקיע בהם בחיפה
אזור נווה שאנן הוותיק בחיפה לא איבד את קסמו ואפשר...
איך אני אדע אם הבנק יהיה מוכן לתת לי משכנתא לרכישת דירה
כל אדם שרוצה לבצע רכישה גדולה במהלך חייו, לדוגמא לקנות...
תמא 38 במרכז - כל מה שצריך לדעת
רבים מאמינים כי פרויקטי בניה מסוג התחדשות עירונית כמו תמ"א...
מדריך קצר להערכת מקרקעין בגבעתיים
מבוא: מהו שמאי וכיצד הוא פועל בפועל? שמאי מעריך את שווי...
למה כדאי לשים לפני שפותחים תיק השקעות (טיפים)
פתיחת תיק השקעות מוגדרת כפעולה קלה מתמיד. ניתן לפתוח תיקי...
"מגשרים על סכסוכים": לא שיתפו אותך בסרטון טיק טוק? לא הזמינו אותך למסיבה? בכיתה יש מריבות על מקומות ישיבה?
קורס של מרכז הגישור העירוני בגבעתיים בשיתוף מתנדבי "ידיד לחינוך"...
טבע אורבני בעין העדשה
נמרוד שחם, הדס צורף ועדי זהר הם הזוכים בתחרות "צילום...