Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

להקות המחול העירוניות בגבעתיים: רוקדים ברחובות

להקות המחול העירוניות בגבעתיים: רוקדים ברחובות
עיריית גבעתיים

תושבים רבים שהגיעו לאזור רחבת קניון גבעתיים, הופתעו לראות עשרות ילדים וילדות בגילאים השונים רוקדים ברחבה לצלילי מוזיקה חיה. מדובר באירוע החזרה הפתוחה של להקות המחול הייצוגיות של גבעתיים, שסחפה את הצופים להצטרף לריקודים.

חזרה פתוחה בהפתעה של להקות המחול מגבעתיים
עיריית גבעתיים

עשרות תושבים הגיעו לצפות בלהקות המחול הייצוגיות של גבעתיים שקיימו ביום שני (12.11.18) חזרה פתוחה של הלהקות בכל הגילאים, ברחבת קניון עזריאלי גבעתיים עם הכוריאוגרף רועי בדרשי, מדריך רפרטואר וטכניקה של הלהקות וליווי של המנהלים האמנותיים ( 25 שנה )עמוס קב ועינת לאור אטיק.

להקות המחול הייצוגיות של גבעתיים, המנוהלות על ידי עמותת קהילתיים, מייצגות את העיר כבר למעלה מ-50 שנה ורשמו לזכותן זכיות רבות בתחרויות בארץ ובעולם. להקות המחול מהוות מסגרת חינוכית, חברתית, ערכית ומקצועית. לאורך כל שנות פעילותן הוכיחו עצמן כחממה למצוינות וכמי שמעמידים בפני הרקדנים אתגרים טכניים ריקודיים ברמה הגבוהה ביותר.

בעקבות החווה שסיפקה החזרה הפתוחה לצופים, התקבלו עשרות פניות של ילדים, בני נוער ומבוגרים, שביקשו להצטרף לאחת מהלהקות היצוגיות של העיר.

לוטם אהרנטל מנהלת הלהקות אומרת: "המחול והאמנות מקרבים תמיד בין אנשים. להקות המחול הייצוגיות של גבעתיים מספקות חוויה ייחודית ומעצבת שתישארנה עם הרקדנים לעוד שנים רבות ואנו מזמינים אתכם להצטרף אלינו".

לפרטים והרשמה ללהקות המחול : 054-4475352 לוטם.

התוכן כי חם במקומונט גבעתיים
טכנולוגיה חדשנית בתחום ניקיון רחובות וכבישים לראשונה בגבעתיים
גבעתיים מתחדשת בטכנולוגיה חדשנית בתחום ניקיון הרחובות ונראות פני העיר. פיילוט...
מהם הטיולים שנרצה איתנו מנשא בד?
טיול משפחתי הוא חוויה מגבשת והזדמנות להכיר לתינוק את העולם....
טקס חנוכת מגרש פטאנק ע"ש אריה ילוב
בשבוע שעבר נחנך מגרש פטאנק חדש בגן חיל האוויר על...
התלמידות מפיצות אהבה לותיקי העיר רעננה
מתוך מטרה להאיר קצת ולהפיץ טוב דווקא בימים אלה, תלמידות...
עידו חג'ג', נשיא ברצלונה ובכיר בנטפליקס משקיעים בסטארט-אפ סקילסט שילמד את הילדים שלכם כדורגל מכוכבי ענק כמו לבנדובסקי, מודריץ' רוברטו קרלוס ואחרים.
המהפכה הדיגיטלית שהעולם עובר אינו פוסח על כל התחומים. אוניברסיטאות...
מצדיעים לשורדי השואה
אירוע ההוקרה השנתי לשורדי ושורדות שואה בגבעתיים, נערך בתיאטרון גבעתיים מאות...
פעם שלישית עץ: סבב 3 של פרויקט "אמץ עץ" בגבעתיים יוצא לדרך, במטרה לסייע לבלימת ההתחממות הגלובלית
לאחר הצלחה גדולה בסבבים קודמים של פרויקט "אמץ עץ", במסגרתו...
השפה החדשה של העיר
בשבועות האחרונים גבעתיים שדרגה את רחובותיה והתקשטה בספסלים, פחים, שלטי...
child-s-hand-old-man-s-hand-holding-cane_86638-236
טיפול בצורה נכונה
על מנת לבצע טיפול בקשישים ומבוגרים יש צורך בשירותיה של...
66
נשים בעבודה חייבות לקבל הגנה משפטית
המציאות של נשים עובדות רבות אינה ורודה ומעולם לא הייתה,...