עם פתיחת חופשת הקיץ הושק פרויקט חדש, פרי שיתוף פעולה של עיריית גבעתיים, הספריות העירוניות והציבוריות ברחבי הארץ יחד עם משרד התרבות והספורט.
ביום שני פתחו הספריות את החופש הגדול עם שעת סיפור ארצית. שעת הסיפור התקיימה באותו היום ובאותה השעה במעל ל100 ספריות ברחבי הארץ וכולן בנושא 'אגדות'.
גם גבעתיים השתתפה בפרויקט המיוחד, כאשר ספריית שזר פתחה את הדלתות להמוני ילדים שהגיעו יחד עם הוריהם, יחד, נהנו משעת הסיפור "הפיה ופעמון הקסם" בהנחיית רונה ספורטה.
הספריות עירוניות מציעות במהלך חודשים יולי אוגוסט מגוון רחב של פעילויות לילדים ולמבוגרים, סדנאות, שעות סיפור ומפגשי קוראים לקהל הרחב.
ויקי וינגר, מנהלת הספריות העירוניות: "פרויקט שעת סיפור ארצית נחל הצלחה רבה ואנחנו כבר חושבים על הפעם הבאה… שמחנו לראות הורים רבים מגיעים לספרייה ונהנים יחד עם עם הילדים בשעת סיפור מהנה, חוויתית וחינוכית. הספריות הינן מרכזי תרבות לכל הקהילה עם מגוון רחב של פעילויות לאורך כל השנה. אני מזמינה גם את מי שלא חובב ספרים, להגיע, להתרשם וליהנות מהפעילויות שאנו מציעים".
