מאפייה היא פיסת עבר, במובנים רבים. הריח הטרי והעשיר של הבצק והמאפים הטריים, המילויים ומה לא יהיה כלול בעסקה הזו, מזכיר לנו את המטבח של סבתא ואת הקונדיטוריה שמתחת לבית ילדותנו, שונה כל כך מריח הבישום המתקדם המתפזר במשרדים ובחנויות היוקרה בהם אנחנו מסתובבים במרבית היממה, ומנוגד לריחות כימיים של לא מעט דברים שאנחנו טועמים במהלך היום העמוס שלנו. יחד עם זאת, מאפייה יכולה להיות גם מקום ראשון ומרשים ביותר לקדמה טכנולוגית, אם לוקחים אותה קדימה ומכניסים כמה דברים שווים במיוחד שיהפכו אותה למשהו אחר. שוקלת חותכת– שמעתם על זה? ויש לנו עוד המון שפנים בכיס. אז מה יכול להתאים לכם ואיך משלבים בחכמה מכשירים מתקדמים במאפייה שלכם גם אם כמות הלקוחות שלכם אינה מצדיקה את זה לדעתכם.
פיתוחים שווים הכרות
לא מעט תהליכים שאתם מבצעים במאפייה או בקונדיטוריה שלכם אלו תהליכים שלוקחים לכם זמן. תהליכים שלוקחים זמן הם בדרך כלל גם כאלו שסוחבים כוח אדם, והנה מה שמבין כל ילד- כוח אדם שווה כסף בצורה הכי פשוטה וישירה שיש. לכן, בדרך כלל רכישה של מכונות מתקדמות חוסכות זמן היא חיסכון כספי משמעותי בטווח הרחוק, כזה שמומלץ אפילו לקחת בשבילו הלוואה שמהר מאד תכסה את עצמה בקלות מכוח האינרציה של המכירות שלכם. אס אם רק הרגע פתחתם את המאפייה ועוד לא אספתם מעגל לקוחות בטוח, אולי שווה לשקול שוב ולהמתין מעט לראות איך העסק מתבסס, אבל אם יש לכם כבר עסק בטוח ומצליח- השקעה ברכישת מולדר לחמניות או מלוש איכותי תעשה לכם מהפך כלכלי בחברה, וגם מהפך מורלי בקרב העובדים ואפילו בלב שלכם כבעלי העסק.
הכי קשה או הכי כיף
הנה דוגמא נוספת וחשובה- מלוש בצק תעשייתי שנועד לבצע את פעולת הלישה בקלות, כל אחד שביקר במאפייה יודע עד כמה העבודה מול מכונות הלישה הפשוטות היא מתסכלת ומרגיזה, בכל שיטת עבודה שזה מתבצע. מלוש תעשייתי יעשה הכל בכיף, במהירות ובפשטות, וכבר כולם רוצים להיות אחראיים על הלישה. זה חשוב ובעיקר משתלם כלכלית, באופן מהיר ובטוח.
רוצים עוד דוגמאות?
בשביל זה צריך לדבר עם צוות השירות המהמם שלנו בחברת א.ס סוכנויות, בין אם זה מרדד בצק או דווקא תנור תעשייתי, אנחנו נעזור לכם למצוא את מיטב הפתרונות לעבודה איכותית שתשתלם לכם כלכלית, טכנית ואפילו תהפוך עבורכם לחוויה.