מאות צועדים השתתפו בצעדת רמת-גן המסורתית, על שמו של אברהם קריניצי ז"ל במלאת 40 שנים למותו. קריניצי היה ראש-העיר הראשון של רמת-גן ונהרג בתאונת דרכים בעודו מכהן בתפקיד.
בצעדה השתתפו תלמידי בתי הספר היסודיים והתיכונים, גני הילדים, מועדוני קשישים, נציגות מחטיבת הצנחנים עובדי העירייה והציבור הרחב. סה"כ השתתפו בצעדה כ-2,500 משתתפים.
הצעדה יצאה מכיכר רמב"ם וצעדה דרך רחובות הרא"ה, קריניצי, הרצל, בן-גוריון, דרך יצחק רבין, רח' אלוף שדה, רזיאל, שד' הצבי עד לסיומה באמפיתיאטרון בפארק הלאומי ע"ש קריניצי.
הצועדים אחזו שלטים של בתי הספר, לבשו חולצות אחידות, הניפו בלונים, דגלים ושלטים שונים ויצרו הפנינג ססגוני ושמח.
מנהל אגף החינוך, משה בודאגה ברך עם סיום הצעדה את כל המשתתפים וציין בדבריו את חשיבות נושא החינוך בעיר. בודאגה הוסיף כי הצעדה הינה מסורת רבת שנים, אנחנו גאים להמשיך בה מדי שנה ולראות את אלפי הצועדים המצטרפים אלינו כל שנה.