לראשונה בישראל: עיריית גבעתיים ומשרד הכלכלה ישיקו פורום לקידום עסקים בתחום האופנה

לראשונה בישראל: עיריית גבעתיים ומשרד הכלכלה ישיקו פורום לקידום עסקים בתחום האופנה
עיריית גבעתיים

הסוכנות לעסקים קטנים ובינוניים במשרד הכלכלה באמצעות מעוף מרחב מרכז ובשיתוף עיריית גבעתיים, ישיקו בקרוב פורום מקצועי לקידום עסקים בתחום האופנה בעיר. הפורום יציע לעסקים בתחום האופנה כלים לפיתוח הפעילות ועידוד רכש מקומי.

פורום לקידום עסקים בתחום האופנה
עיריית גבעתיים

במסגרת תכנית הפורומים העסקיים של משרד הכלכלה והתעשייה, הפועל בשיתוף הרשויות המקומיות, עיריית גבעתיים ומעוף מרחב מרכז יקימו פורום לעסקים בתחום האופנה. הפרויקט להקמת פורומים של המשרד, הוקם על מנת לפעול להגדלת ההזדמנויות העסקיות באזור, לסייע לעסקים בניהול עסק, לקדם שיתופי פעולה ולעודד את הרכש המקומי.

הפורום יעסוק בהזדמנויות לשיתופי פעולה במרחב העירוני ובנושאים מקצועיים כגון ניהול פיננסי וקמעונאי בתחום האופנה, שיווק העסק וניהול חווית לקוח. את הפורום תנחה אורלי סלומון, יועצת ארגונית ומנחת קבוצות מטעם מעוף וילווה מקצועית על ידי מרטין נייגר, יועצת מסחרית ומלווה מקצועית בתחום האופנה ותושבת גבעתיים בעצמה.

איתמר אביבי, מחזיק תיק העסקים בעיר אומר: "הפורום מוקם מתוך הבנה שעסקים קטנים הם לב הכלכלה המקומית ושנתח גדול מסך העסקים המקומיים עוסק בתחום האופנה על כל גווניו. תחום האופנה חווה שינוי מהותי מאז כניסת הרכישות בפלטפורמות הדיגיטליות ובפני בעלי העסקים ניצבים אתגרים רבים. העירייה מעוניינת להשקיע ולמנף תחום זה באמצעות שיתופי פעולה יחד עם בעלי העסקים לטובת שגשוג וצמיחה של העסקים בתחום".

יונתן גרוזמן, מנהל סניף מעוף ברמת גן -גבעתיים בירך על הקמת הפורום ואמר: " ״עסקים קטנים ובינוניים מהווים את ליבת הכלכלה המקומית – הם מספקים שירותים ומוצרים העונים על צרכי התושבים ומייצרים מקומות תעסוקה חדשים בעיר. מטרת הפורום היא לייצר ממשק עבודה יעיל בין העסקים לרשות המקומית בכדי לייעל ולשפר את ההתנהלות מולם, להתאים עבורם כלים עירוניים אליהם ולהעניק להם מיומנויות לשיפור ביצועיהם העסקיים. אני מברך על שיתוף הפעולה עם עיריית גבעתיים שפועלת רבות לחיזוק העסקים בעיר".

הקמת פורום האופנה בגבעתיים הינו חלק משורת צעדים ופעולות של הסוכנות לעסקים קטנים ובינוניים באזור המרכז. לאחרונה התקיימו במרחב כנסים כדולים להגדלת ההזדמנויות  העסקיות של עסקים קטנים ובינוניים עם מוסדות עוגן גדולים. רק בשבוע האחרון התקיים כנס גדול עם משרד הביטחון, במטרה לקדם עסקים מהאזור להיות ספקים של המשרד.

התוכן כי חם במקומונט גבעתיים
טיפול בהתקרחות - פתרונות מתקדמים לשיער בריא
טיפול בהתקרחות: איך להחזיר את הצמיחה לשיער דליל התקרחות היא תהליך...
כל מה שצריך לדעת על נעליים יוקרתיות
ניו באלאנס סניקרס ניו באלאנס סניקרס הם אחד המותגים הבולטים בעולם...
שיפור דירוג האשראי: הדרך להצלחה פיננסית
מהי מחיקת BDI וכיצד היא משפיעה על האשראי שלך? מחיקת BDI...
ביטול צו ירושה ופסילת צוואה: מתי ניתן לערער על חלוקת העיזבון
ביטול או שינוי צו ירושה שניתן צו ירושה שניתן על ידי...
ויזה לחו"ל: המדריך המלא לחידוש והוצאת ויזות
חידוש ויזה לארה"ב     חידוש ויזה לארה"ב הוא תהליך שיכול להיראות מורכב,...
ייצוג תלמידים שנפגעו בתאונות במוסדות חינוך
ילדים ובני נוער מבלים שעות רבות במסגרות חינוכיות, ועל המוסדות...
גלה את הקולקציה המובילה לגברים
חולצות שרוול קצר לגברים אין דבר המסמל את הקיץ יותר טוב...
אירועים עסקיים במיקומים ייחודיים
מקום להרמת כוסית כאשר מתכננים אירוע מיוחד כמו הרמת כוסית, חשוב...
אמנות אישית למזכרת בלתי נשכחת
כשהאירוע שלכם מתקרב חתונה, בת מצווה או כל חגיגה משפחתית...
חדשנות בניידות: כסאות גלגלים חשמליים מותאמים אישית
יתרונות של כסא ממונע מתקפל הבחירה בכסא ממונע מתקפל מאפשרת למשתמשים...
דילוג לתוכן