"החלל הריק" של תיאטרון גבעתיים התמלא מחדש

"החלל הריק" של תיאטרון גבעתיים התמלא מחדש
עיריית גבעתיים

ביום חמישי (18.6) בערב נפתחה באופן רשמי וחגיגי תערוכת "החלל הריק" בתיאטרון גבעתיים. הערב נערך במעמד ראש העירייה, רן קוניק, יו"ר העמותה וסגנית ראש העירייה, אור-לי ניב,  מנכ"ל קהילתיים, שרון אבן טוב, מנהל תיאטרון גבעתיים, אוהד קנולר ודורון פולק האמון על הגלריה העירונית – מכון המים, שגם אצר את התערוכה יחד עם אשתו אסתי דרורי.

"החלל הריק" של תיאטרון גבעתיים התמלא מחדש
עיריית גבעתיים

התערוכה דנה בריקנות שפקדה את אולם תיאטרון גבעתיים, בעקבות וירוס הקורונה, ובכלל באולמות התרבות והאמנות בפרט. ההשראה לשם התערוכה "החלל הריק" הינו מתוך ספרו של הבמאי הבריטי "פיטר ברוק". מעל מאה יצירות אמנות מגוונות מוצגות בתערוכה, ביניהם: ציור, פיסול, צילום, קרמיקה וידיאו ארט, מיצב ועוד.

"החלל הריק" של תיאטרון גבעתיים התמלא מחדש
עיריית גבעתיים

ראש העירייה, רן קוניק ברך את המשתתפים: "פתיחת התערוכה של תיאטרון גבעתיים הינה סנונית ראשונה של מופעי תרבות בתיאטרון גבעתיים בפרט ובתיאטרות בארץ בכלל, המבשרת על תחייתה המחודשת של עולם התרבות בארץ. על מנת שנוכל להמשיך ליהנות ממופעי תרבות ובקיץ גדוש בפעילויות, חשוב שהתושבים ימשיכו לשמור על מרחק, חבישת מסכה ועל הנחיות משרד הבריאות".

"החלל הריק" של תיאטרון גבעתיים התמלא מחדש
עיריית גבעתיים

בפרויקט משתתפים כשישים אמנים ישראלים מובילים, המחוברים בדרך זו או אחרת לעיר גבעתיים לדורותיה. חלק מהמשתתפים הינם אמנים דגולים מקבוצת 'אופקים חדשים", בהם: רוברט בזר, משה נתון, שלום סבא ודב פיגין. צלמים מהשורה הראשונה בישראל כמו גלעד אופיר, שוקה גלוטמן, גיא רז, דפנה איכילוב, טלי אמיתי טביב ועוד.

"החלל הריק" של תיאטרון גבעתיים התמלא מחדש
עיריית גבעתיים

חלק מהאמנים הישראלים מתגוררים ופועלים כיום בחו"ל: ורדה גצוב – ברלין, שי צורים – ניו יורק, אילן אוורבוך – ניו יורק, יוסף ששון צמח – אמסטרדם. עוד בתערוכה יצירות המתקשרות לעולם הבמה, כמו תמר גטר ביצירת וידיאו המתארת את ציורי הבמה שלה לאופרה בפריז, עבודת תלת ממד של התפאורן והצייר איתן לוי, מיצב סאונד וקטעי סרטים שהציג היוצר הצעיר דור לוי זליכה. כמו כן מציגים אמנים מעצבים, כמו דן ריזינגר חתן פרס ישראל לעיצוב ואמיר כהן אמן מעצב מולטימדיה.

בפתיחה נערך מופע מחול תחת הכותרת "החלל הריק" של הכוריאוגרפית רקדנית שרון הללי אסא. האירוע התקיים בהתאם להנחיות משרד הבריאות, תוך שמירת מרחק, מדידת חום וההגבלות הנוספות.

"החלל הריק" של תיאטרון גבעתיים התמלא מחדש
עיריית גבעתיים

החל מהשבוע ולמשך ארבעה שבועות, בכל מוצאי שבת בשעה 21:30, יעלו על בימת התיאטרון מיטב היוצרים במוזיקה הישראלית עם הופעות סולו, מפגשים אינטימיים עם שירים שכולנו אוהבים והפכו לפס הקול של התרבות המקומית, כולל ההתרגשות מהמפגש המחודש עם ההופעה החיה, הבמה והקהל.

המופעים הקרובים בתיאטרון גבעתיים: 27.6.20 – ערן צור, 4.7.20 – יהלי סובול, 11.7.20 – קורין אלאל, 18.7.20 – חמי רודנר.

התוכן כי חם במקומונט גבעתיים
החשיבות של קבלת מידע אישי דרך עורך דין לענייני ירושה
קבלת מידע אישי של עורך דין לענייני ירושה היא צעד...
שדרגו את האירוע שלכם עם עמדות צילום ייחודיות
עמדת סלפי – המגמה שעושה את ההבדל בשנים האחרונות, עמדת סלפי...
השקעות נדל"ן בדובאי – ההזדמנות שלך להצלחה
השקעות נדל"ן בדובאי – למה זה כדאי? השקעות נדל"ן בדובאי הפכו...
לחצו והזמינו את סידור הפרחים המושלם לקריית מוצקין
משלוחי פרחים בקריות משלוחי פרחים בקריות הם השילוב המושלם בין מתנה...
המושב שמנהל את היום שלך – בנוחות ובסטייל
כסא מנהלים נחשב לאחד האלמנטים החשובים ביותר במשרד מודרני. מדובר...
ניקוי לוחות חשמל בקרח יבש - הפתרון היעיל ביותר לתחזוקה
ניקוי לוחות חשמל בקרח יבש - מדוע זו הבחירה הנכונה? כאשר...
האם ריסוס מסוכן ?
ככלל, הדברות כימיות הן הדברות בעלות רמה מסוימת (נמוכה) של...
גלו את העוצמה של טיפולים משלימים
להאיר את עורך עם קורס דיקור קוסמטי בין האפשרויות הרבות שתחום...
להיטים למופעים הגדולים: איך להשיג ליאור סושרד הופעות ואדיר מילר כרטיסים
מופעים על-חושיים עם ליאור סושרד הופעות ליאור סושרד הופעות הם תופעה...
עיצוב פנים וגם עיצוב חנות – הסוד לחיים וסביבה מושלמת
חשיבות מעצבת פנים מומלצת בימינו, הבית והסביבה העסקית הם מרחבים שאינם...
דילוג לתוכן