חוגגים בר מצווה? כאן תמצאו פירוט של כל מה שאתם צריכים לעשות בשביל להפיק במהרה אירוע מרשים. היכולת לקבל החלטות חוסכת לכם זמן וכסף. הגדירו מראש מה אתם צרכים ומצפים לקבל ותצליחו להתמקד רק בספקים מתאימים. תכננו מראש את התקציב עם פירוט של הסכום עבור אולם בדרום, הסכום עבור ביגוד, הסכום עבור אטרקציות וכן הלאה. אל תשכחו לברר מה כל אולם בדרום מציע ובעיקר, האם שירותי קייטרינג, סאונד, תאורה, עיצוב ואבטחה כלולים במחיר.
5 שלבים בדרך אל אירוע מוצלח
- הגדרת סוג האירוע – בחירה בין אירוע קטן / גדול, אירוע בשעת צהריים / ערב, אירוע שמיועד רק למבוגרים / רק לילדים / אירוע משולב, הקונספט של האירוע.
- קביעת תקציב – התקציב שעומד לרשותכם משפיע על כל מערך הפקת האירוע, בהתאם לתקציב תדעו כמה אורחים אתם יכולים להזמין, איזה אולם לבר מצווה מתאים ואלו ספקים כדאי לבחור.
- בחירת מיקום – בחירה נבונה תהיה מיקום סמוך למקום המגורים של רוב האורחים, המיקום משפיע על האווירה ועל ההיענות של האורחים.
- הרכבת רשימת מוזמנים – רשימת המוזמנים קובעת את גודל האירוע ומשפיעה באופן ישיר על העלויות ועל בחירת אולם האירועים.
- תיאום ספקים – הצעד הראשון יהיה בחירת אולם לבר מצווה ובהתאם לשירותים שנכללים במחיר האולם יש להמשיך ולחפש ספקים נוספים כמו צלם, תקליטן, מעצב אירועים, בר.
אם תדעו מה אתם מחפשים, מהו התקציב שעומד לרשותכם וכמה אורחים צפויים להשתתף באירוע, אין סיבה שלא תצליחו למצוא אולם בדרום לאירועי גיל מצווה בתוך כמה ימים. אטרקציות לאירוע בר מצווה בוחרים בהתאם לסגנון האירוע ועם על פי העדפות של חתן השמחה ושיקולי תקציב.
איך מרכיבים תפריט לאירוע בר מצווה?
בניית התפריט קריטית להצלחת האירוע. האורחים מייחסים חשיבות רבה לאוכל באירוע ומגדירים בהתאם את האירוע כמוצלח יותר או פחות. את התפריט נרכיב על פי המאפיינים של הקהל והתקציב, הטיפים הבאים נועדו לסייע לכם לבחור נכון. פגישת הטעימות מעניקה לכם גם מושג אודות החוויה הקולינרית הצפויה לאורחים שלכם וגם הזדמנות להתאים את התפריט לאירוע. בחירה נבונה תהיה מנות טעימות, פשוטות ומוכרות. בבחירת אולם לבר מצווה חשוב לוודא שיש בתפריט לפחות 2 אופציות של מנות ילדים. בר מצווה חוגגים רק פעם בחיים ואתם לא יכולים להרשות לעצמכם להתפשר על פחות מאולם האירועים הטוב ביותר. אולם אירועים טרויה מארח אירועי בר מצווה במתחם מעוצב עם תאורה חדישה, סאונד איכותי, ניהול מקצועי ותפריט שמשאיר טעם של עוד.