ההצגה "חלומות פשוטים" של בית שאן-העמקים שכל שחקניה הינם אנשים עם מוגבלות שכלית, הועלתה בפני קהל של מאות אורחים וחיילים ובעיקר תלמידים וריגשה ביותר את כל הנוכחים.
האירוע התקיים במעמד מר רן קוניק,ראש עיריית גבעתיים וסגנו מר בני רייך. ברכו את הקהל ונשאו דברים מר רן קוניק, מר אחיה קאמרה, נציב שוויון זכויות אנשים עם מוגבלות – משרד המשפטים וגדעון מיטשניק, יו"ר אקים ר"ג גבעתיים. כן נכחו סגן ראש העיר, בני רייך, מירי פרחי מנהלת אגף הרווחה ונציג השגרירות האמריקאית.
תעודות הוקרה על הצטיינות ביום ההתרמה של אקים הוענקו ע"י ראש העיר וגדעון מיטשניק לנציגי התלמידים של בתי הספר "בורוכוב", "כצנלסון", "גורדון" ו"אמונים".
ההצגה הייחודית והמרגשת משקפת את עולמם וחלומותיהם של גיבוריה: שחקנים עם מגבלה שכלית התפתחותית, אשר שואפים לממש עצמם ולהגשים את חלומותיהם, ככולנו. מטרת ההצגה היא לקרב בין האחר והשונה לכלל האוכלוסייה.
בפאנל "חלון לעולמם של אנשים מיוחדים" בהנחיית גדעון מיטשניק השתתפו ד"ר לידיה גביס, מנהלת המכון להתפתחות הילד ב"שיבא", עידו וייס במאי ההצגה ואחד השחקנים. התלמידים, שהתרגשו ביותר מההצגה, הפנו שאלות למשתתפי הפאנל והביעו רצונם להתנדב ולפעול למען חניכי אקים.
התגובות להצגה היו מרגשות: "ההצגה הכי טובה שראיתי", "ההצגה טלטלה אותי וגרמה לי למחשבות רבות" ועוד.
בכניסה לאולם הוצגו ציורים של חניכי אקים ודוכן מכירה של מוצרים של חניכי מע"ש גבעתיים, כולל עוגות שהוכנו ע"י חניכי המע"ש ואחרים.